SM Arzenál

Az online sport mentáltréning akadémia

Hatékony mentális felkészülés, módszerek és technikák első kézből! "... hogy a legjobb éned győzzön!"

Minden sportoló vágyik a sikerre, hogy elérje céljait. Ehhez óriási munka szükséges, nem csak fizikai, de mentális területen is.

Képzésünk támogatja a sportolót abban, hogy a céljait végig pontosan követni tudja, hogy a motivációja, kitartása ne csökkenjen, hogy megfelelő módszerekkel rendelkezzen a stressz  kezelésére, hogy magasabb legyen a mentális ellenállóképessége.

Hazánkban egyedülálló képzés

Hatékony eszközök

Bizonyítottan eredményes

Miről szól az SM Arzenál?

Hiánypótló, elsősorban a versenysportban alkalmazható mentális felkészülésben segítő módszereket bemutató, oktató online képzés, amely a sportolók hathatós támogatására jött létre.

Rejtő Jenő írta, nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani. Ugyanígy nem lehet feltétlenül minden sportolónak saját mentáltrénere. Hogyan tanulhatja meg akkor a szükséges technikákat, módszereket, hogy nagyobb lehessen az ellenálló képessége, a magabiztossága; mi a megoldás? Az SM Arzenál képzése hatékonyan segíti a sportolót a megfelelő tudás elsajátításában.

A tréning segítségével...

A tréning segítségével minden résztvevő hozzáférhet azon alapvető mentális felkészüléshez szükséges módszerekhez, technikákhoz, amelyek nélkül aligha lehet a 21. század versenysport világában kiegyensúlyozottan, magas szinten teljesíteni.
A képzés során az első évadban 6 héten át tanulhatnak a sportolók Kenyeres Andrástól, a Győztes gondolkodás c. könyv szerzőjétől, számos neves sportoló és csapat sport mentáltrénerétől (Magyar Férfi Vízilabda Válogatott, Telekom Veszprém).

A 6×2 db videós tananyagon kívül, tesztekkel, kifejtős feladatokkal, interaktív játékokkal és híres sportolók személyes példáin keresztül is biztosítjuk, hogy a képzésen résztvevő sportolók ténylegesen elsajátíthassák a tudnivalókat. Végigkísérjük a főbb mentális kihívásokon a résztvevőket, és megkapják azt a szakmai támogatást, amire szükségük lehet, hogy végül ténylegesen a legjobb énük győzhessen!
Küldetésünk nem kevesebb, mint, hogy sokak számára elérhetővé tegyük ezeket a tudományosan megalapozott, a világ számos részén már napi szinten használt módszereket, tudásanyagot.

A képzést tartja:

Kenyeres András

Sport mentáltréner, a “Győztes gondolkodás” c. könyv szerzője.

Tények

Működik

Valós statisztikai adatokkal bizonyítható, hogy a képzést elvégző sportolók mentálisan felkészültebbekké válnak. Magasabb lesz az ellenállóképességük, magabiztosságuk és az énhatékonyság érzetük. 

Fontos eleme a sportnak

A sportolás során különböző mentális kihívások elé kerül az egyén. A kérdés az, hogy ezt tudatosan kezeli vagy hagyja sodródni magát. Ha fejben nem kiegyensúlyozott a sportló, nem készült fel megfelelően mentálisan is a megmérettetésekre, az eredménye messze elmaradhat attól, amire ténylegesen képes lehet.

Fontos pillanatokban ez a kulcs

A sportolók célja, hogy a legjobb edzés formájukat versenyhelyzetben is meg tudják mutatni. A megfelelő mentális felkészülés egy olyan szellemi fegyvertárral látja el a sportolót, amely a kritikus pillanatokra is felvértezi.

A sportsikerek elengedhetetlen feltétele: a mentális felkészülés

Mikről tanulhatsz nálunk az első évadban?

Scope-pana200kislogoval

Célok és tervezés

A célok adják az irányt. Anélkül sodródunk és nem biztos, hogy oda jutunk el, ahova szeretnénk. Lássuk a célt, és fókuszálva, lépésről lépésre érjük is el. A modulban bemutatjuk, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban a fő célt és az alcélokat kitűzni és az odavezető utat a megfelelő segítséggel jól megtervezni, láttatni, hogy végül ne legyen más dolga a sportolónak, mint a jól megtervezett utat végigjárni, illetve ha szükséges, azt finomhangolni.

Meditation-bro200kislogos

Fókuszálás és figyelemkontroll

Hiába tudja a sportoló, hogy képes valamire, ha csak éppen akkor nem sikerül teljesítenie, amikor szükséges. A teljes összpontosítás, a zavaró tényezők kizárása nem feltétlenül egyszerű feladat. A jó hír az, hogy léteznek módszerek, amelyek segíthetik a sportolót a megfelelő fókuszálásban, amelyet mi mind sorra vesszük a képzés során.

Self confidence-rafiki200Rkislogos

Önbizalom és magabiztosság

Bízni magunkban, hogy képesek vagyunk elérni a célt egyet jelent azzal, hogy hiszünk magunkban, hogy a fejünkben ott van a kép, hogy igenis meg tudhatjuk csinálni. A sportsikerek nélkülözhetetlen eredője és egyben eredménye is a magabiztosságunk, az önbizalmunk. A modulban bemutatjuk, hogy hogyan fejleszthető a megfelelő szintre az önbizalom, illetve hogy hogyan építsünk sziklaszilárdat, akár a semmiből.

Imagination-rafiki200kislogos

A képzelet és a szavak ereje

Ha létezik valami, ahol mentális oldalon nagy előnyre tehetünk szert a versenytársakkal szemben az pontosan az, hogy mennyire jól tud működni a vizualizációs képességünk, hogy használjunk-e a “fejben edzés”-ben rejlő lehetőségeket, illetve, hogy dolgozunk-e azon, hogy megfelelő üzeneteket közvetítsünk magunk felé. Ezek olyan módszerek amelyeket még kevesen használnak igazán jól, pedig a hasznossága megkérdőjelezhetetlen – “ha van képed róla, képes lehetsz rá!”. A modulban a megfelelő technikáknak járunk utána és tanítjuk meg.

Stress-rafiki200kislogos

A stressz kezelése

A versennyel, megpróbáltatásokkal legtöbbször együtt jár a stressz is. Valamilyen szintű izgatottsági szintre szükségünk van ahhoz, hogy jól teljesítsünk, viszont ha túl magas a stressz, akkor azt kezelni kell. A jó hír, hogy léteznek hatékony megoldások, módszerek erre is; ezeket mutatjuk be, tanítjuk meg ebben a modulban. 

Cheer up-pana200kislogos

Kommunikáció a sportban

A sportsikerekben is kulcsfontosságú, hogy egyrészt hatékonyan megértesse magát a sportoló a csapattársaival, edzőivel, a környezetével, másrészt megértse mások közléseit, legyenek azok akár szavakkal vagy épp testbeszéd által közvetítettek. A jó kommunikáció nem csak a sportban, de az élet valamennyi területén jelentősen megkönnyíti az életünket. A modulban betekintést nyújtunk abba, hogy hogyan néz ki egy asszertív és jól működő kommunikáció, hogy miért fontos a szavakon túl az is, hogy milyen a sportoló testbeszéde, illetve, hogy az online kommunikációnak milyen előnyei és hátrányai vannak.

Nézz bele! 🙂

1

Egyéni időbeosztás, saját tempóban haladás

2

Koncentrált figyelmet követelő megoldások

3

Számtalan működő eszköz, használható gyakorlat

4

Interaktív feladatok, beadandók, tudáspróbák

5

Másfél hónap képzés, monitorozás

6

32 lecke a sport mentális oldala területén

7

Több, mint 180 perc videós anyag

8

Példaképek, mesteredzők közreműködése

Kiknek szól?

Ez a képzés olyan sportolóknak szól, akik mindent megtennének azért, hogy a jobbak legyenek, hogy fejlődjenek, megerősödjenek, hogy bővítsék eszköz-arzenáljukat ezen a területen is.

A tananyag nyelvezetét, mélységét, az interaktív feladatokat és a beadandókat figyelembe véve a javasolt korcsoport a 13 év feletti.

Ha úgy érzi a sportoló, hogy szeretne fejlődni, egyre jobb és jobb lenni, ha motivált, akkor ezzel a képzéssel csak erősebbé, jobbá válhat, hatékonyan felvértezheti magát a különféle kihívásokkal szemben.

A képzésben olyan emberek segítenek majd neked, akik számtalan élsportolónak egyengették már a karrierjüket.

Miben más?

Az SM Arzenál akadémiája, egy 100%-ban online megvalósuló képzés, amely megannyi előnnyel jár, például:

Miért jó ez?

A sportoló részese lehet egy olyan Magyarországon egyedülálló projektnek, amely a sportolókért van, értük lett létrehozva. A sportolók olyan alapvető mentális képzést kaphatnak, amely hazánkban még párját ritkító. Itthon még(!) nincs talán elég hangsúly ezen a mentális fronton, pedig szerepe az eredményesség és a kiegyensúlyozottság területén megkérdőjelezhetetlen. 

Akik ezt hamarabb kiaknázzák, hamarabb válnak olyan győztesekké, akik tudják, hogy az út csakis önmaguk folyamatos képzésén, az állandó tanuláson át vezethet a megcélzott siker irányába.

Min alapszik a képzés, biztos, hogy működik?

A képzés tudományosan bizonyított kutatásokon alapszik.

Olyan eszközöket, módszereket mutatunk be, tanítunk meg a sportolóknak, amelyeket  már széles körben használnak híres, sikeres sportolók, de valamiért ezek zöme még nem jutott el a magyar sportolók többségéhez.

*Tesztcsoporton végzett kutatások alapján azoknál a sportolóknál, akik elvégezték a képzést a következő területen tudtunk kimutatni szignifikáns (tudományos matematikai módszerekkel mérhető) eredményt: reziliencia, önbizalom és énhatékonyság növekedés.

Mindhárom terület jelentős hatással van a sportoló életére. A reziliencia javulása, abban segítheti a sportolót, hogy a mindenkori változó körülményekhez jobban tudjon alkalmazkodni, el tudja különíteni azokat a területeket, amikre hatni tud, azoktól amire nem.

Az önbizalom alapvetően eredménye a korábban tapasztalatoknak, munkának. Ha a sportoló azt tapasztalja, hogy a munkája, a belefektetett energiája megtérül, erről visszajelzése is van, akkor nő az önbizalma, amely ismét segítheti abban, hogy merjen kilépni a komfortzónájából, vagyis, hogy fejlődjön, tanuljon. Az énhatékonyság fontossága abban rejlik, hogy a sportoló érezze a saját belefektetett munkájában rejlő lehetőségeket, hogy bízzon, higgyen a saját képességeiben.
Részletek itt: Klikk!

Akik segítenek majd neked

Ács Imre

Alapító, társtulajdonos,
ügyvezető igazgató

Ács Imre 22 éve végzett testnevelő tanár, edző és diplomás közgazdász. 12 éve sport coachként és sport mentáltrénerként dolgozik. Egykori élversenyzőként pontosan látja, hogy milyen folyamatok zajlanak le egy sportkarrier különböző állomásain.

https://sportmentaltrener.hu

e-mail: acsimre@smarzenal.hu

Telefon: +36 20 554 5544

Kenyeres András

Alapító, társtulajdonos, szakmai igazgató

Kenyeres András megannyi csapat és sportoló sport mentáltrénere, biológus, a Kenyeres Consulting sport mentáltréner akadémiájának vezetője, a sportolók mentális felkészülését segítő Győztes gondolkodás c. könyv szerzője, egyetemi oktató.

e-mail: kenyeresandras@smarzenal.hu

Telefon: +36 30 462 0218

Rendeld meg az első évadot 40% kedvezménnyel!

Bevezető áron

A teljes első évad!
159900
99.000 Ft + ÁFA
  • Széleskörű, magabiztos tudás
  • Legjobb ár-érték arány
  • 32 lecke, 6 modul, 12 videó, több mint 180 perc intenzív képzés
  • Zárt Facebook csoport csak a tanulóknak
  • Elérsz minket, támogatunk!
Népszerű

Amennyiben egyesület/klub vezetőként szeretné sportolóinak megvásárolni a képzést, egyedi árajánlathoz kérem írjon egy e-mailt az info@smarzenal.hu címre.

100% pénz-visszafizetési garancia

Nekünk az a célunk, hogy olyan tudást kapjon a sportoló, amely hathatósan segíti a fejlődését. Ha a képzésen résztvevő az első modul megnyitását követő 10 napon belül meggondolja magát, úgy látja, hogy nem azt nyújtja a képzés, amire szüksége lenne, mi a képzés árát teljes egészében visszatérítjük. 

A győztes mentalitás alapelve: hassunk arra, amire hatni tudunk. A kemény munka mindig kifizetődik, még ha nem is mindig akkor, amikor számítunk rá. A tanulás, a tapasztalás maga az út! Segítünk, hogy rá lépj!

SM Arzenál, hogy végül a legjobb éned győzzön!

Visszajelzések

Klubok, egyesületek, akikkel együtt dolgozunk

Vásárlás előtti kérdések

Ha sportolsz, és úgy érzed, hogy sokszor nem tudod hozni azt az eredményt, amelyet magadtól elvársz, illetve ha esetleg túl sokat stresszelsz, a kulcs pillanatokban nem jön úgy a teljesítmény, és szeretnél ezen változtatni, készen vagy tenni érte, akkor ez határozottan neked való.

Úgy véljük, hogy a képzés – nyelvezete és a tudás anyag mélysége végett – 13 éven felülieknek ajánlott elsősorban. Felső határ nincs, a képzés tele van olyan módszerekkel, amelyet a gyakorló felnőtt sportolók is hatékonyan alkalmazhatnak.

Szokatlan lehet a feltételezés, hogy a gép előtt ülve valakiből jobb sportoló válhat, de itt pontosan ez a helyzet. Úgy képzeld el, hogy a képzésen az elméd tréningezik, és ezáltal sokkal inkább tud segíteni téged majd a kulcspillanatokban, ahol már nem a technikai tudás fog dönteni.

A képzésen Kenyeres András fogja neked első sorban közvetíteni a tudásanyagokat, illetve híres-neves sportolók is megosztják veletek tapasztalataikat, illetve az általuk használt módszereket. A képzés során a háttérből egy másik tapasztalt szakember, sport mentáltréner, Ács Imre is támogatni fogja a fejlődésedet; ha elakadsz, mi segítünk!

Az első évad, ami hat modulból áll és több, mint 200 percnyi intenzív videós anyagból 120.000 Ft + ÁFA-ba kerül. Tisztában vagyunk vele, hogy ez elsőre soknak tűnhet, de ezt a tudást, ha máshonnan akarná valaki beszerezni a többszöröse volna, ráadásul a magunkba fektetett pénz mindig meg fog térülni.

Természetesen a megfelelő tudásanyag birtokában lesz a képzésen résztvevő sportoló. Meg fogja szerezni azon alap tudást, amely meggyőződésünk szerint szükséges a mai sport környezetben elengedhetetlen. Továbbá minden résztvevő megkapja a saját TERV-M dokumentációját, amelyeket a képzésen a maga számára írt. Ebben benne lesznek a saját céljai, módszerei, tervei, minden, amit maga számára előirányzott.

Vásárlás utáni kérdések

Részletfizetési igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és kitaláljuk, hogy miként tudna megvalósulni.

Tervezzünk ennek a lehetőségét a jövőben, viszont ez igény függő. Ha szeretnéd, hogy legyen írj az info@smarzenal.hu címre.

A számla megérkezésével egy időben a tanuló, a tanulói űrlapon megadott mail címre kapja meg a pontos részleteket az indulással kapcsolatosan! Ebben a elvélben tájékoztatjuk, hogy milyen regisztrációt kell még az oktatási felületen elvégeznie, majd a megkapott speciális link és a hozzá tartozó kóddal, a saját csoportjába be tud jelentkezni, és a megadott időpontban a képzés elindul.

Egy modult, 1 hét időtartam alatt kell elvégezned. Ez nem egy “jó majd valamikor megcsinálom” képzés. Azt szeretnénk, ha a 6 modult, amit másfél hónapig csinál egy tanuló, intenzíven odafigyelve végezné el, mert így fogja valójában a javát szolgálni. A teljesített modulok korlátlanul visszanézhetőek az évad befejezéséig, melynek hossza 2 hónap.

A számlád bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapod az e-mail címedre elektronikus formában. Átutalás esetében pedig, amint megérkezik a számlánkra a pénz, és aktiváljuk a hozzáférésed, egyúttal a számlád is elküldjük elektronikusan.

Természetesen! Nem szeretjük a zsákbamacskát. Az a célunk, hogy a pénzedért cserébe jelentős értéket kapj, amit majd te vagy gyermeked folyamatosan fog tudni kamatoztatni a sportágában.

Ha mégse érzed ezt, nem tetszik a képzés, másra számítottál az első lecke megnyitását  követő 13 napig igényelheted a pénz visszafizetését, a megadott mail címen.

Maradt még kérdésed?

E-mail

info@smarzenal.hu

Telefon

+36 20 554 5544

Sport Mentál Arzenál Kft. © Minden jog fenntartva. 2022